SUPER BINGO Onsdag

 

 

Kl. 20.00-21.00 på DK4-40x24 , og TV Aalborg.

 

Sådan spiller man:

Et TV BINGO spilleark indeholder 6 plader.

Der spilles på alle 6 plader i hvert af de 7 spil. Der kommer 3 vindere igennem i hvert spil. De heldige vindere kan alle få lov til at vælge en låge i reolen - og få forhøjet deres gevinst!

Pladen man bruger er en genbrugsplade og kan bruges igen og igen. Læg derfor brikker, mønter eller lignende på tallene - ligesom til almindeligt bankospil - efterhånden, som de bliver råbt op i TV BINGO. Har du 5 tal på en vandret række, har du BINGO og kan forsøge at ringe til TV studiet på tlf.: 99 34 99 88. Kommer du igennem til telefonslusen, skal du svare på et spørgsmål og efterfølgende være klar med PLADENUMMER og det lille kontrolnummer, der sidder over pladen med BINGO.

Du kan betale for spillepladen ved at sende en SMS, ved netbank, med dankort eller ved at tage spillepladen med i banken. Her er det en god idé at betale for 4 eller 5 uger ad gangen, da man så slipper med at betale 1 gebyr.

Du kan også ringe til SIFA's kontor på tlf. 98 12 46 88 og betale med betalingskort.

Når du har vundet:

Alle låge- og rækkegevinster sættes ind på den bankkonto der tilhører pladens ejer via personnummeret. Der går ca. 3-4 hverdage fra man har vundet til gevinsten er fremme.


Forbehold for trykfejl.

Log ind


Glemt adgangskode?
Ny bruger?
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp er vi klar ved telefonerne.

Ring til os på:

Tlf: 98 12 46 88

Vores telefoner er altid åbne for salg af TV-Bingo plader 1 time før vores TV-udsendelser.

Øvrige telefontider:

Mandag til torsdag: 9-11 og 14-16
Fredag:  9-12