SUPER BINGO Onsdag

 

 

Kl. 20.00-21.00 på DK4-40x24 , og TV Aalborg.

 

Sådan spiller man:

Et TV BINGO spilleark indeholder 6 plader.

Der spilles på alle 6 plader i hvert af de 7 spil. Der kommer 3 vindere igennem i hvert spil. De heldige vindere kan alle få lov til at vælge en låge i reolen - og få forhøjet deres gevinst!

Pladen man bruger er en genbrugsplade og kan bruges igen og igen. Læg derfor brikker, mønter eller lignende på tallene - ligesom til almindeligt bankospil - efterhånden, som de bliver råbt op i TV BINGO. Har du 5 tal på en vandret række, har du BINGO og kan forsøge at ringe til TV studiet på tlf.: 99 34 99 88. Kommer du igennem til telefonslusen, skal du være klar med PLADENUMMER og det lille kontrolnummer, der sidder over pladen med BINGO.

Hvis du har BINGO og det ikke lykkes dig at komme kommer igennem, får du alligevel din rækkegevinst tilsendt automatisk - såfrem du har registreret din plade hos SIFA. Du vinder altid et gavekort på det beløb, der står ud for rækken med BINGO - enten 100 kr. ud for nederste række - 200 kr. ud for midterste række eller 300 kr. ud for øverste række (skulle der stå andre beløb, når man selv udskriver sine spilleplader fra internettet eller lign. - er det uanset hvad - disse beløb vi henviser til)!

Du kan betale for spillepladen ved at sende en SMS, ved netbank, med dankort eller ved at tage spillepladen med i banken. Her er det en god idé at betale for 4 eller 5 uger ad gangen, da man så slipper med at betale 1 gebyr.

Du kan også ringe til SIFA's kontor på tlf. 98 12 46 88 og betale med betalingskort.

Når du har vundet:

Hvis du har registreret din plade og er medlem af SIFAKLUBBEN, skal du ikke foretage dig noget. Gevinsten bliver tilsendt. Hvis ikke pladen er registreret, skal du registrere den på hjemmesiden via dit login eller også skal du ringe til os på 98 12 46 88.

Alle gevinster er gavekort - men beløbet kan overføres til din bankkonto hvis du ønsker det.

Overskuddet går via støtteforeningen SIFAKLUBBEN til velgørende formål i idrætsorganisationen SIFA. Se evt. mere på www.sifa.dk


Forbehold for trykfejl.

Log ind


Glemt adgangskode?
Ny bruger?
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp er vi klar ved telefonerne.

Ring til os på:

Tlf: 98 12 46 88

Vores telefoner er altid åbne for salg af TV-Bingo plader 1 time før vores TV-udsendelser.

Øvrige telefontider:

Mandag til torsdag: 9-11 og 14-16
Fredag:  9-12