Sådan spiller vi

Der spilles TV Bingo hver dag på tv-kanalen DK4 og live på vores hjemmeside tvbingo.dk. Pt. spilles der kl. 16.00 mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag - kl. 20.00 onsdag og kl. 19.00 lørdag.

Spillemåden bliver altid oplyst i starten af udsendelsen. Brug brikker til at lægge på efterhånden, som tallene råbes op. Efter Spil 1 tager man brikkerne af – og starter forfra i Spil 2 osv. Spillepladen er til genbrug og kan gemmes i skuffen og tages frem, når man har lyst til at spille – man skal blot sørge for, at den er betalt.

Hold øje med spilleregler og sendetidspunkter på tvbingo.dk – de kan ændres indimellem. Det vil naturligvis også blive fortalt i tv-udsendelserne.

Vi tager forbehold for ændringer og trykfejl.

Alderskrav: 18 år

Man skal være fyldt 18 år for at købe TV BINGO – og i forbindelse med oprettelsen tjekkes CPR-nummer for at undersøge, om dette krav er opfyldt.

Sådan spiller vi:

Vi udtrækker 25 tal i hvert spil – man har BINGO – når man har 5 tal på en vandret række på 1 af de 6 spilleplader. Har man BINGO efter 5 opråbte tal – vinder man 1.000 kr. som rækkegevinst; efter 10 tal – vinder man 300 kr.; efter 15 tal – vinder man 100 kr.; efter 20 tal – vinder man 50 kr.; efter 25 tal – vinder man 25 kr. Man kan derud-over forsøge at ringe ind til bingostudiet på 99 34 99 88. Her skal man iflg. loven - ved indtastning på telefonen - svare rigtigt på et færdig-hedsspørgsmål - inden man kan få lov til at komme videre. Har man tastet rigtigt svar ind, stilles man videre til køen i vores telefonsluse. Her skal man oplyse navn, plade- og kontrolnummer på den plade, man har vundet på. Når det er godkendt, stilles man videre til bingo-studiet, hvor man får lov til at åbne en af de 24 låger i reolen. Svarer man forkert på spørgsmålet, afbrydes samtalen og man må starte forfra. Det samme gælder hvis man ikke kan oplyse korrekt plade- og kontrolnummer – så er vi desværre også nødt til at afbryde samtalen – da det jo er direkte TV.

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag:

Vi spiller 5 spil, og der kommer 2 vindere i gennem i hvert spil – altså i alt 10 vindere.

Onsdag, lørdag og søndag:

Vi spiller 6 spil, og der kommer 3 vindere igennem i hvert spil – altså i alt 18 vindere.

I spil 6 forsætter vi spillet – efter de 3 vindere har været igennem – indtil vi har den/ de første vinder(e) med pladen fuld. Gevinsten for pladen fuld er 300 kr. (man skal ikke ringe ind).

Pris:

Det koster 25 kr. pr. spilledag - uanset antallet af spil mv. – og der spilles på alle 6 plader på arket på en gang. 

Lågegevinster:

I vores bingoreol er der 24 låger med følgende gevinster: 2 stk. med trolde; 1 stk. med 700 kr.; 1 stk. med 600 kr.; 5 stk. med 500 kr.; 7 stk. med 400 kr. og 8 stk. med 300 kr. Finder man en trold, gives der adgang til BANKBOKSEN – her får man lov til at åbne BOKSLÅGER, indtil man rammer 2 ens beløb. Bankboksen består af i alt 16 låger: 3 stk. med 5.000 kr.; 2 stk. med 4.000 kr.; 4 stk. med 3.000 kr.; 3 stk. med 2.000 kr. og 4 stk. med 1.000. Alle vindere får rækkegevinsten oven i lågegevinsten - dog max. 5.000 kr. tilsammen. Man kan maksimalt få 1 forhøjet gevinst pr. opringning til bingostudiet. Alle gevinster indsættes på NEM konto. Gevinsterne i lågerne kan udskiftes – sker det vil det blive meddelt senest en uge før ikrafttrædelse. Teoretisk tilbagebetalingsprocent for alle dage er 36%.

Iflg. spilleloven må vi ikke udbetale over 45% af omsætningen til præmier.


Spilleplader:

Man kan selv skrive nye plader ud på tvbingo.dk – log ind på siden ved at indtaste sit brugernavn og adgangskode – og tryk på NY PLADE. Så kan man printe en ny plade ud og betale den.

Betaling af spillepladen:

Man kan betale spillepladen med SMS, i bank, netbank eller med betalingskort.

Betaling med SMS:

Prisen for SMS-betaling er 25 kr. pr. spilledag + alm. SMS takst. Send SMS til 1231 med en af de syv SMS beskeder, der er trykt på forsiden – f.eks. sifa ons [pladenummer] (erstat [pladenummer] med nummeret på pladen) - pladenummeret skal skrives sammenhængende – f.eks. 123456A - ugedagen i beskeden angiver hvilken dag, man ønsker at spille. Man kan kun betale for 1 plade pr. SMS – og der er ingen fortrydelsesret.

Forsøger du at betale en bingoplade med SMS og får besked om: Fejlkode 5 - skyldes det ofte en begrænsning på dit mobil abonnement. Kontakt dit mobil selskab eller SIFA for nærmere oplysninger.

Betaling i bank eller netbank:

Når man betaler i bank eller netbank, skal man benytte den FI-kode (står på forsiden af pladen), der passer til den eller de dage, man ønsker at spille. Indbetalingen skal ske senest kl. 17.00 dagen før spillet. Spillene lørdag og søndag skal dog betales i banken senest torsdag kl. 17.00. Vær også ekstra opmærksom omkring helligdage og banklukkedage. Husk at tage spillepladen med i banken, når man ønsker at betale. Vær opmærksom på at bankerne i de fleste tilfælde tager et gebyr for indbetalingen.

Ring til SIFA på 98 12 46 88 og betal med Dankort, MasterCard eller lign. – så sparer man bankgebyret.

Betaling online på tvbingo.dk:

På tvbingo.dk kan man selvfølgelig også betale sin plade online med Dankort, MasterCard eller lign.

TILBUD: Få alle spil hver dag i 4 uger for kun 500 kr.!

Benyt FI-koder på forsiden og spil med alle dage i 4 uger for 500 kr. Er man af en eller anden grund forhindret i at spille med en dag, hvor pladen er betalt, deltager pladen alligevel i spillet, og man får tilsendt eventuel rækkegevinst automatisk.

TV BINGO arrangeres af SIFA – og overskuddet går til at støtte idrætsklubberne i Aalborg.

SMS-troldespil (Er ikke aktivt i øjeblikket)

I forbindelse med vores TV Bingo udsendelser har man også mulighed for at være med i en gættekonkurrence, om hvor i bingolågerne trolden(e) er gemt.

Det gør man ved at sende en SMS-besked til 1231 med følgende indhold:

trold [lågenummer] (hvor man tror, trolden gemmer sig) – f.eks.: trold 13

Efterhånden, som de 24 låger i vores bingoreol bliver åbnet, stopper muligheden for at gætte på de åbnede låger.

Det koster 5 kr. pr. SMS + alm. SMS-takst - og der er ingen fortrydelsesret.

Man kan kun gætte på en låge pr. SMS. 

Blandt alle der gætter rigtigt, udtrækker vi en vinder i slutningen af tv-udsendelsen, som ringes op.

Besvares opringningen ikke – trækkes en ny vinder på samme vis.

Vinderen skal ligeledes kunne svare rigtigt på et færdighedsspørgsmål (samme som ved opringning til bingostudiet) – kan man ikke det – trækkes en ny vinder på samme vis.

Vinderen får 2 kr. pr. gæt, der er indsendt af alle deltagere + en bingotrold (dog max. 5.000 kr.) - gevinststørrelsen oplyses i udsendelsen.

Tilbagebetalingsprocent i SMS-konkurrencen er 40%.


Brug for hjælp?
Vi er klar ved telefonen!

Ring til os på:

Tlf: 98 12 46 88

Vores telefoner er altid åbne for salg af TVBingo plader 1 time før vores TV-udsendelser.

Øvrige telefontider:

Man - Tor: 12-16

Fredag: 9-12